Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus 8 h

Voimankäyttövälineiden asianmukainen kantaminen ja niiden käyttötaito on vartijalle ja järjestyksenvalvojalle tärkeämpää nykyään kuin koskaan ennen. Yhä useammin turvallisuusalan työntekijät joutuvat tilanteisiin, joissa asiakas on esimerkiksi huumausaineiden vaikutuksen alaisena tai vaarallisilla esineillä varustautunut. Asia on tiedostettu myös ylemmällä virkamiestasolla ja lakiin on lisätty velvollisuus osoittaa voimankäyttövälineiden käsittelytaitonsa vuosittain kertauskoulutuksessa. 

Koulutuksen sisältö:

Koulutus sisältää kertauksen fyysisen voimankäytön perusteista, kaasusumutinkoulutuksen ja teleskooppipatukan osioista, mikäli nämä lisäkurssit on käytynä. Kurssilainen osallistuu siis voimankäyttövälineiden kertaukseen siltä osin kun on niitä oikeutettu kantamaan. 

  • voimankäyttöä koskevan lainsäädännön kertaus
  • voimankäyttövälineitä koskevan lainsäädännön kertaus
  • voimankäytön harjoittelu ja kertaus
  • näyttökoe kaikkien kannettavien voimankäyttövälineiden osalta

Koulutus on suunnattu sekä vartijoille, että järjestyksenvalvojille. Voimankäyttövälineiden kertauskoulutus tulee käydä VUOSITTAIN, että henkilö saa töissään kantaa voimankäyttövälineitä. Järjestyksenvalvojista tämä koskee vain turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa olevia.

Varaa paikkasi pian!

Huomaa että olemme rajanneet kurssilaismäärän 20 henkilöön, jotta voimme taata laadukkaan koulutuksen kaikille. Huomaathan että koulutuksemme täyttyvät melko nopeasti, joten varaa paikkasi ajoissa.


Onko tuleva koulutuksemme päässyt kuitenkin jo täyttymään? 

Ei hätää, voit tiedustella sähköpostilla ja puhelimitse mahdollisia peruutuspaikkoja ja laittaa itsesi varasijalle.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
25.3.2023 11:00
Päättyy:
25.3.2023 19:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Turku
Kalevantie 35
20520 Turku

Järjestäjä

X-Sec Group Oy

koulutus@xsec.fi

Kalevantie 35, 20520 Turku