Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus 8 h

Voimankäyttövälineiden asianmukainen kantaminen ja niiden käyttötaito on vartijalle ja järjestyksenvalvojalle tärkeämpää nykyään kuin koskaan ennen. Yhä useammin turvallisuusalan työntekijät joutuvat tilanteisiin, joissa asiakas on esimerkiksi huumausaineiden vaikutuksen alaisena tai vaarallisilla esineillä varustautunut. Asia on tiedostettu myös ylemmällä virkamiestasolla ja lakiin on lisätty velvollisuus osoittaa voimankäyttövälineiden käsittelytaitonsa vuosittain kertauskoulutuksessa. Voimankäytön vuosittainen kertauskoulutus sisältää kertauksen fyysisen voimankäytön perusteista ja kaasusumutinkoulutuksen ja teleskooppipatukan osioista. Kurssilainen osallistuu välineiden kertaukseen siltä osin kun on niitä oikeutettu kantamaan. Koulutuksen sisältö:

  • voimankäyttöä koskevan lainsäädännön kertaus
  • voimankäyttövälineitä koskevan lainsäädännön kertaus
  • voimankäytön harjoittelu ja kertaus
  • näyttökoe kaikkien kannettavien voimankäyttövälineiden osalta

Koulutus on suunnattu sekä vartijoille että järjestyksenvalvojille ja se vaaditaan, että henkilö saa töissään kantaa voimankäyttövälineitä. Järjestyksenvalvojista tämä koskee vain turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa olevia.

HUOMIOITAVAA!

Poikkeusoloista johtuen otamme kurssille vain rajatun määrän kurssilaisia. Kurssilla jokaisen henkilön tulee käyttää suojamaskia. Tiloisamme on tarjolla maskeja, sekä käsidesiä.

Valitse haluamasi koulutus

Lippu Hinta Määrä
Voimankäytön kertauskoulutus
115,00 € (sis. ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
6.3.2022 11:00
Päättyy:
6.3.2022 19:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Turku
Kalevantie 35
20520 Turku

Järjestäjä

X-Sec Group Oy

koulutus@xsec.fi

Kalevantie 35, 20520 Turku